Nyheder pr. 4. april 2024

Kære medlem

I får lige et par nyheder.

Vi har ventet længe på nye cykler. De lander i Danmark den 8. april og så satser vi på at vores leverandør kan installere dem inden udgangen af april.

Vi har en del udstyr i stueetagen hvor betræk er ødelagt/slidt. Det bliver afhentet den 22. april og skulle planmæssigt komme retur den 26. april. I de mellemliggende dage står den så på stående træning. Men med lidt kreativitet skal det nok gå .

TAK – der skal lyde en tak til alle jer medlemmer der passer på vores fælles motionscenter og efterlever vores retningslinjer til UG, men nedenfor to opmærksomhedspunkter, til de få af jer der har lidt udfordringer:

Gratister. Vi acceptere ikke gratister, men oplever fortsat problemer hermed. Medlemmet har ansvar for at sikre, at ens gæst har betalt. Hvis der sker overtrædelse noteres det og sker det igen, medfører det karantæne. Fsv. angår unge under 18 år, kontaktes forældrene.

Skift sko. Man skal altid skifte til indendørssko når man træner. Vi oplever fortsat “enkelte” der ankommer og træner i deres indendørssko og tager snavs med ind. Det accepteres ikke.

Rigtig god dag og træning.

Venlig hilsen

Bestyrelsen